Maanszat 2018

Maanszat 2018
Maanszat 2018

zondag 31 oktober 2010

Franskes avondZaterdag 31 oktober geblazen op "Franskes avond" in het café het Oude Tramstation, georganiseerd door de plaatselijke band Dubio en waar weer mannen van ons in spelen. Frans Brok is een begrip in Elshout. Daarom is een aantal jaren geleden deze happening ontstaan door een avond te houden waar bandjes speelden waar Frans Brok in speelde of die hij begeleidde. Frans zelf is er al een aantal jaren vanwege zijn gezondheid niet meer bij maar Dubio begon de avond door te vertellen dat het met Frans op dit moment redelijk goed gaat.
Dubio opende de avond met hun Nederlandstalig repertoire van bijvoorbeeld "De Dijk". Daarna speelde "Jeremy and the Groovebreakers" onvervalste bluesmuziek met lange gitaarsolo's en een bevlogen drummer. Vervolgens de band "Smugglers",met als zangeressen de zusjes Koks die de zaal ontroerden met hun liedjes. Als laatste de band "DSB", stevige rock, gillende gitaren, een drukke drummer en een goeie zanger.
In de pauzes waarin het podium opnieuw ingericht moest worden hebben wij de zaal wat vermaakt met 3 optredens, wij waren tevreden, helaas hebben we zelf geen foto's gemaakt. Maar misschien dat iemand anders dat gedaan heeft, dan zet ik ze er later wel op. Zolang zullen jullie het moeten doen met de foto's van Dubio, DSB en Franske.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten