Maanszat

Maanszat
Maanszat 2023

maandag 21 oktober 2013

Antwerpen!

Voor de eerste keer tijdens hun bestaan is Maanszat een weekendje weggeweest. Na een gezamenlijk ontbijt zijn we naar Antwerpen gereden. Het weer was voortreffelijk. Daar aangekomen hadden we een woonboot tot onze beschikking, vlakbij het centrum.
Antwerpen is blijkbaar zeer geliefd, al snel waren er maar liefst 2 personen de grond aan het kussen! Dat beloofde wat!
s’ Middags stond er een wandelrally op het programma, wat een aardig pittige opdracht bleek. De frustraties hiervan konden gelukkig in het 11de gebod weggespoeld worden.
Nadat we gegeten hadden gingen we retour ons verblijf, waar we het allemaal heel gezellig hebben gehad.
De zondagnacht en morgen werden we verblijd met zeer verstopte en overlopen wc’s. De “kapitein” er maar eens bij geroepen die eerst dit probleem oploste en vervolgens ons ontbijt ging verzorgen. Misschien hadden we het liever in de andere volgorde gezien……….
De dames hadden voor het ontbijt een ochtendgym op de kade. Jawel, in de pyama’s! Viel niet mee met volle blazen en ……
s’Middags werden de hersencellen weer getraind……er moest een lied gemaakt worden. Natuurlijk werd er ook een bezoek gebracht aan de vogeltjesmarkt, terras, wafelkraam en frietkot.
Terug in Elshout konden we in de feestzaal van Marion samen met de partners nog lekker een afzakkertje nemen met een hapje eten erbij, de liedjes gezongen en de tornado die over Elshout kwam, werd hierbij letterlijk en figuurlijk gemist.

(Dankjewel Erna voor dit verslag. Als ik de foto's heb zal ik ook daar nog een verslag van maken)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten