Maanszat 2019

Maanszat 2019
Maanszat 2019

donderdag 30 oktober 2014

Weekendje weg 2014

In het weekend dat de klok is verzet het Maanszat weekend weg gepland, dat kwam goed uit, zo konden we er mooi een uur langer van genieten.
Op zaterdag met bus/touringcar/trein een verre lange reis gemaakt naar Station Holland Spoor in Den Haag. Meteen naar de Stay Okay waar we de nacht zouden doorbrengen. De tassen gedropt en te voet de binnenstad van Den Haag in. Eerst even gedemonstreerd voor het behoud van Zwarte Piet onder het genot van een gratis kopje koffie/thee en toen maar meteen de lunch in het restaurant van het Haagse Gemeenthuis er achteraan. De buikjes gevuld en op naar het Binnenhof voor een interessante film over de geschiedenis van het Binnenhof en een rondleiding door de Ridderzaal en de Tweede Kamer. (Waarschijnlijk worden we een keer als invalorkest gevraagd als het Residentie orkest niet kan!) Mooi om dingen te zien die dagelijks in het journaal voorbij ziet komen. De rest van de dag wat door Den Haag gewandeld en de terrassen en kroegen verkend. In het Stay Okay gegeten en weer terug naar de kroeg, Plein 19 is het geworden. De DJ had al snel in de gaten dat we van plan waren de hele avond te blijven hangen en begon hij de muziek gelukkig wat aan ons aan te passen. Een gezellige avond is het geworden waar nog lang over zal worden gepraat.
Na een kort nachtje stonden er fietsen klaar waarop we naar Scheveningen zijn gefietst. Daar wat gewandeld, dure taart gegeten, veel gefotografeerd boven straatkunst en ontspannen de tijd doorgebracht. 's-Middags weer terug met de trein/bus en na 3 keer te zijn overgestapt zijn we allemaal bij Marion beland waar we het weekend hebben afgesloten met een quiz, een buffet en een drankje.
Erna, Cora, Marion, Gerrie en Henriette bedankt voor de organisatie, dat doen jullie goed! Volgend jaar weer? En dan maar hopen dat we compleet kunnen zijn en blijven, goed voor de teambuilding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten